Saturday, June 4, 2011

TAGGED UNDER: , , , , , ,

Un politist si-a tras un glont in tampla


Gest sinucigas la Buhusi

Un politist in varsta de 28 ani, de la Politia Locala Costisa (Neamt) s-a impuscat cu arma din dotare pe un camp din apropiere de Buhusi. Inainte de gestul sinucigas, agentul, aflat in masina de serviciu, a lovit un cap de pod chiar la intrarea in Buhusi. Ulterior, a abandonat autoturismul avariat si a pornit pe camp, unde, la un moment dat, a scos pistolul si si-a tras un glont in cap.

Joi seara, pe soseaua dintre Buhusi si Blagesti, localnicii au asistat la scene de cosmar, irationale. Vacarul targului, Ion Stirbu Porumb a declarat: „Eram pe sosea, langa podul de pe canalul Bistrita. Deodata, a trecut spre Blagesti, în mare viteza, o masina de politie. A trecut podul, credeam ca se duce la Blagesti, dar numai ce vad masina întorcandu-se si venind, în mare viteza, înapoi. Deodata, intrand probabil într-o groapa de pe asfaltul podului, a pierdut directia si s-a izbit în parapet. A ricosat de-acolo si s-a oprit la cativa metri, aproape de capatul podului de peste canal. Apoi, politistul s-a dat jos din masina si a luat-o, pe langa canal, pe partea dreapta, spre centrala hidroelectrica din Costisa. În apropiere de aceasta, pe camp, numai ce-am auzit un poc, foc de pistol, si mi-am imaginat ca…” Un alt martor, Grigoroi Florin, adauga: „Nu stiu ce era cu politistul, parca era speriat de moarte, dupa ce s-a izbit de pod.
Deodata, a luat-o spre hidrocentrala si am auzit apoi o bubuitura. Atunci am inteles ca…”

Primele ingrijiri le-a primit la spitalul din Buhusi

Autoturismul de Politie Rurala a fost distrus în partea din fata, dar si în spate, lateral si stanga. El apartine MAI Neamt. Politistul, Bogdan A., lucra la Politia Rurala Costisa-Neamt, localitate vecina cu orasul Buhusi. Are 28 de ani, este necasatorit. El a fost transportat urgent, cu ambulanta, la spitalul buhusean. „Pacientul a ajuns, cu ambulanta, la Camera de Garda a spitalului nostru, în jurul orei 17.15. Avea tensiunea scazuta. I-a fost administrata procedura de urgenta si a fost trimis spre unitatea de rang superior, la Bacau, unde exista si serviciu de neurochirurgie. Avea o plaga împuscata în zona temporala”, a decalarat managerul acestei institutii, Gabriel Drug. La Spitalul Judetean de Urgenta Bacau, politistul a ajuns direct in sala de operatii. Medicii specialisti de la Neurochirurgie s-au aratat extrem de rezervati in privinta sanselor lui de supravietuire.

Era depresiv si urma un tratament

Primarul comunei Costisa, Aurel Ciocanel, foarte afectat de întamplare, a spus doar atat: “Ieri m-am întalnit cu dansul si mi-a spus ca ia niste antibiotice”. Un prieten al politistului a marturisit ca în ultimul timp, politistul Bogdan A. „era într-o stare putin depresiva, urma un tratament”. Politistii buhuseni, politistii bacauani de la Criminalistica, precum si procurorii, care au început sa ancheteze cazul, au interzis, timp de cateva ore, accesul in zona faptei. Si circulatia a fost oprita.

Roxana Neagu
Ion Fercu
desteptarea.ro

UPDATE

Medicii legisti din cadrul Serviciului de Medicina Legala (SML) Bacau spun ca politistul nemtean care s-a impuscat in cap in comuna bacauana Blagesti, era sub influenta alcoolului in momentul comiterii faptei. Verdictul vine dupa ce legistii bacauani au analizat probele de singe prelevate de la politist pentru stabilirea alcoolemiei. “Rezultatul analizelor arata ca barbatul avea o alcoolemie de 0,70 grame la mie. Asta inseamna ca bause cel putin o bere sau o jumatate de litru de vin. Este posibil sa fi consumat mai mult alcool daca luam in calcul timpul scurs de la momentul accidentului si pina la sosirea in Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean Bacau. A fost accidentul, dupa aceea s-a impuscat, pina a fost ridicat si dus la Spitalul Buhusi, perfuzat, transferat la Spitalul Judetean Bacau, in tot acest timp a mai eliminat. Tocmai de aceea nu exclud faptul ca a baut mai mult alcool inainte de accident. Si cred ca pe fondul consumului de alcool a recurs si la suicid”, a spus dr. Marcel Badara, medic legist.

Politistul Bogdan A., in virsta de 28 ani, se afla in continuare internat in stare grava la Spitalul Judetean Bacau. Conform medicilor, doar aparatele il mai tin in viata.
 

About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.