Wednesday, September 18, 2013

Grupul de Rezistenţă lansează "Trend"

LIKE ON FACEBOOK

Băieţii din Grupul de Rezistenţă ne vorbesc despre trendurile apărute în România, despre acele "cârlige de care oamenii se agaţă de parcă fără nu ar putea să trăiască liniştiţi".

Grupul de Rezistenţă lansează "Trend", în premieră pe Apropo.ro! (Audio)
Cei şase membrii ai Grupului de Rezistenţă (K-Gula, Stoe Toxxic, Nai'gh'ba, Brugner, DJ Dox, DJ Undoo) lansează astăzi, 18 septembrie 2013, un nou single intitulat - "Trend".
Cu acest prilej, le-am pus câteva întrebări şi am aflat astfel părerea lor despre jurnalista violată, copilul sfâşiat de câini şi Roşia Montană, dar şi despre sărbătorile împrumutate şi sticlele cu prenume înscripţionate.
Grupul de Rezistenţă
G.D.R. (de la stânga la dreapta): DJ Dox, Nai'gh'ba, Brugner, K-Gula, Stoe Toxxic, DJ Undoo
Apropo.ro: Ultima oară când am stat de vorbă era o zi friguroasă de iarnă, aşteptam sfârşitul lumii, iar voi abia ce reveniserăţi pe scenă. Cum a decurs activitate voastră până acum?

G.D.R.: A decurs destul de normal, fără excese (n.r.: râd), iar lumea nu s-a terminat. Să vedem acum în octombrie. Am avut nişte showuri foarte mişto în câteva oraşe mari din ţară. Peste tot am fost primiţi cu mult entuziasm, semn că nu facem în van ceea ce facem. Aş vrea să le mulţumim şi fetelor de la agenţia Revolver pentru acest lucru.
Apropo.ro: Avem plăcerea să anunţăm lansarea noii voastre piese - "Trend". Despre ce trenduri vorbiţi?
G.D.R.: Despre toate aceste sărbători împrumutate, cârlige de care oamenii se agaţă de parcă fără nu ar putea să trăiască liniştiţi. Din '89 şi până acum au pătruns în România o sumedenie de asemenea zile, care pentru alţii pot însemna ceva, dar pentru noi nu au cum pentru că nu ne reprezintă. Marketingul, din punctul nostru de vedere, devine scârbos. Am observat la foarte mulţi cunoscuţi o satisfacţie înspăimântătoare după ce au cumpărat o sticlă de suc cu prenumele lor inscripţionat pe etichetă. Mulţi dintre ei nici nu agreează sucul respectiv. În concluzie, le-am putea vinde şi acid de baterie la sticlă de suc, pentru că mulţumirea vis-à-vis de vizualizarea prenumelui propriu pe etichetă ar eclipsa orice alt neajuns.
Din păcate, agenţii economici speculează în favoarea lor orice prilej de “sărbătoare”. Părinţii sunt “obligaţi” de copii să serbeze Halloween pentru că cei mici îşi văd colegii, prietenii, făcând asta şi evident vor şi ei, cine are copii înţelege perfect. La fel şi în cazul pomului de Crăciun, Iepurele de Paşte şi exemplele curg. Hypermarketurile bagă oferte halucinante în weekendurile de sărbători (importate sau neimportate). Este deci, un sistem foarte bine pus la punct, care lasă în dubii doar 1% din populaţie. Restul se aruncă spre rafturi, tejghele, etc., cu capul înainte.
Apropo.ro: Pentru că abordaţi mai toate problemele din zilele noastre, ne-ar plăcea să aflăm părerea voastră despre cele trei evenimente importante petrecute în ultimele zile, venite imediat unul după celălalt: Roşia Montană, copilul sfâşiat de câini şi jurnalista violată lângă sediul Guvernului.
Brugner: Vis a vis de problema cu maidanezii, sunt împotriva eutanasierii. Sunt şi tată şi am şi câine. Acesta din urma nu a mers niciodată liber pe stradă, însă în locurile amenajate special a beneficiat de aproape 4h pe zi de program de voie. Soluţia ideală este ca toţi maidanezii să fie strânşi şi cazaţi în adăposturi. Banii s-au dat pentru aşa ceva şi s-au cheltuit prost intenţionat (de altfel o stare de fapt în ultimii 24 de ani). În acelaşi timp, cei care abandonează câini pe stradă, ar trebui să fie premiaţi “pecuniar” şi cu întocmire de dosar penal. La fel şi cei care vor grădina zoo la bloc. Spunea o “iubitoare” de câini la un moment dat, că ne întoarcem în Evul Mediu prin noua lege. Greşit – suntem demult în Evul Mediu, pentru că este inadmisibil să fii atacat pe stradă de câini fără stăpân şi sunt sigur că toţi ştiţi şi mulţi nu vreţi să recunoaşteţi că noaptea dacă mergi în Bucureşti (pe jos sau cu bicla) trebuie să te fereşti de câini şi mai puţin de oameni. Cel mai civilizat este să se creeze adăposturi şi să nu fie eutanasiat niciun animal. Am ajuns în această situaţie din cauza fostului regim (demolările masive şi lasarea câinilor de la curţi pe străzi), a actualui regim şi a oamenilor fără educaţie, care confundă Bucureştiul cu comunele de unde au venit ei acum 50 de ani. Cei care hrănesc câini pentru a “păzi” uşa blocului nu se numesc iubitori de animale. Câinele este cel mai bun prieten al omului şi nu pot să concep ca el să nu fie membru deplin al familiei mele, însă pentru asta el nu poate sta decât cu mine în casă, curte, iar eu trebuie să îmi asum grija lui. Indiferent ce tip de câine l-a omorât pe Ionuţ, este de neconceput ca în capitala unei ţări “civilizate” să avem peste 100.000 de câini fără stăpân, în unele locuri, în haite de minim 30 de bucăţi.
Despre Roşia Motană, am să spun doar atât: cei care vor locuri de muncă nu înţeleg că dacă se apucă de exploatat se vor muta de acolo în maxim 20 de ani, cu boli cronice grave atât ei cât şi copiii lor. Lăsând în urmă probabil cel mai sterp peisaj din România, în locul unei “guri de Rai”.
În ceea ce priveşte cazul jurnalistei, am mai spus prietenilor mei că “superficialitatea şi nepăsarea” sunt din păcate consecinţe ale societăţii de consum, pe care noi de abia începem să le descoperim. Nu ne mai interesează decât maxim familia noastră (în formula restrânsă, evident). Pentru restul avem sentimente de compasiune, însă de scurtă durată, până la următorul show monden de TV, când ne vom “relaxa” din nou, pentru că ne dorim întotdeauna “ceva uşor” care să nu ne solicite prea mult intelectul. Asta spun vis a vis de nepăsarea trecătorilor la drama femeii în cauză. Pentru violatori nu văd altă soluţie decât pedeapsa capitală. Nu pot să îmi imaginez cum poţi avea satisfacţie sexuală, dacă participarea voluntară nu vine de la ambii parteneri.
Nai'gh'ba: Roşia Montană este o problemă veche şi am protestat de 2 x prin muzică, fix acolo, la Fanfest, acum nişte ani buni de zile, când problema era proaspătă. Cât despre copilul sfâşiat de câini - consider că este o vină exclusiv umană - dacă bunica aceea era atentă (vorbim totuşi despre un copil de 4 ani ce nu are un instinct de conservare) nu se întâmpla tragedia. Sigur, locul câinilor nu este pe stradă, drept urmare edilii sunt cei care trebuie să găsească cea mai bună soluţie. Jurnalista nu a fost violată chiar lângă sediul Guvernului ci la o distanţă destul de mare de această instituţie. Pe mine nu asta mă îngrijorează, ci faptul că în România se înregistrează 1 viol la 10 ore. Asta spune multe despre calitatea educaţiei din România, pe de-o parte şi despre calitatea bărbaţilor români - pe de alta.
K-Gula, Dj Undoo, Dj Dox şi Brugner
K-Gula, Dj Undoo, Dj Dox şi Brugner
Apropo.ro: Până când vă vedeţi făcând muzică?
G.D.R.: Nu avem un termen limită şi nici nu vom avea. Atâta timp cât consider că avem ceva de spus, cu siguranţă o vom face cu multă plăcere.
Apropo.ro: Dat fiind felul în care evolueză muzica, vă veţi îndemna/susţine copiii să vă urmeze în carieră?
Brugner: Am un prieten care are pian pentru că intenţionează să îşi facă copilul pianist. Însă surpriză: copilul nu manifestă atracţie faţă de pian, nici măcar ca şi obiect de mobilă şi evident forţarea lui către acest domeniu ar fi o catastrofă. Băiatul meu este cel mai frumos lucru care mi s-a întâmplat în viaţă şi se va bucura de toată susţinerea mea în domeniile pentru care manifestă aptitudini şi evident, va dori să le urmeze. Întotdeauna voi fi mândru de el.
Nai'gh'baGreu de spus. Pentru a o îndruma pe fiica mea, întâi trebuie să şi vrea să facă asta. Momentan nu dă semne.
Apropo.ro: Un mesaj pentru fanii voştri care vă vor asculta acum piesa!
G.D.R.: Să aibă o viaţă frumoasă. De ei depinde acest lucru!

SURSA: APROPO.RO

Awards


Money Online !








VIDEO

About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.