LIKE ON FACEBOOK
Cancerul este o boala extrem de grava, care ameninta viata in mod serios. In ziua de azi, aproape toate familiile din fiecare tara are un membru care se confrunta cu aceasta boala necrutatoare. In timp ce unii oameni supravietuiesc dupa ce au cazut prada in ghearele cancerului, cei mai multi, din pacate, isi pierd viata. Ironia este ca, inainte de a putea controla cancerul, acesta ne controleaza pe noi. Din nefericire, niciodata nu stim cum sau in ce forma, aceasta boala intra in organismul uman.
Desi oamenii din intreaga lume sufera de diferite tipuri de cancer, cum ar fi de plamani, ficat, san, piele sau colon, exista, totusi, cateva alimente care ne pot ajuta sa prevenim sau sa luptam impotriva cancerului.
Grapefruitul – Consumul de grapefruit creste cantitatea de vitamina C din organism. Celulele canceroase sunt formate in interiorul corpului datorita prezentei compusilor cu azot, care se produc ca urmare a deficitului de vitamina C. Mancand des grapefruit, se poate reduce riscul de a avea cancer la san, cancer la vezica sau cancer la stomac.
Untul de arahide – Acesta contine vitamina E, nutrient extrem de eficient impotriva compusilor cu azot. Untul de arahide se poate consuma atat cu paine la micul dejun, cat si cu un toast cu cereale integrale in orice moment al zilei.
Fructele de padure – Exista trei tipuri de fructe de padure care ajuta la prevenirea cancerului: murele, afinele si zmeura. Aceste fructe contin un antioxidant cunoscut sub numele de pterostilbene, care lupta impotriva tuturor factorilor care produc celulele canceroase in organism.
Cartofii dulci – Oamenii care sufera de cancer pulmonar si de stomac sunt sfatuiti de catre medici sa consume cartofi dulci. Acestia contin un antioxidant foarte puternic, care se numeste beta-caroten, ce ajuta la combaterea cancerului. Femeile care sufera de cancer la san sunt sfatuite, de asemenea, sa consume cartofi dulci.
Ceaiul verde – Cei mai multi oameni consuma ceaiul verde datorita efectelor anti-imbatranire si pentru mentinerea aspectului tineresc. Acest aliment, insa, ofera si alte beneficii, cum este cel de reducere a riscului de formare a cancerului pancreatic. Ceaiul verde contine catechine, care ajuta la oprirea cresterii celulelor canceroase in organismul unui om.
0 comments:
Please no spam! Remove comment!