Friday, August 29, 2014

TAGGED UNDER: , , , , ,

Cele mai bune 40 de filme "de cartier" in ordine cronologica

LIKE ON FACEBOOK



40 filme
Ordoneaza dupa: Data adăugării | Popularitate
  • NOTA(IMDB: 7.90)7.8
    Pizzeria lui Sal
    Un film de antologie magistral regizat de Spike Lee, un film aplaudat de foarte multi si hulit de la fel de multi. O zi foarte calda linistita, atat de linistita cat poate fi intr-un cartier ocupat de populatie de culoare si de emigranti din toate colturile lumii. Sunt descrise problemele de zi cu zi, grave, insemnand probleme rasiale, si pana la cele minore, ca mici neintelegeri rezolvate amiabil de membri comunitatii.
  • NOTA(IMDB: 6.20)7.0
    Petrecere acasă
    Invitat la o petrecere acasa la amicul lui, Play, Kid se implica intr-o bataie la liceu in urma careia este pedepsit de tatal lui...
  • NOTA(IMDB: 7.80)8.2
    Baietii din cartier
    "Boyz n the Hood" e extraordinar pentru ca e onest si pentru ca umanizeaza cu succes toate partile implicate, inclusiv ucigasii si traficantii de droguri. 

    Debutul in regie al lui John Singleton urmareste existentele involburate ale trei tineri afro-americani care traiesc in sudulul Los Angeles-ului. Atunci cand tanarul Tre (Cuba Gooding Jr), un baiat foarte inteligent, dar sarac, incepe sa o ia pe cai gresite, mama sa (Angela Basset), care munceste din greu si abia reuseste s-o scoata l
  • NOTA(IMDB: 6.50)7.7
    Pericol in Harlem
    Doi politisti duri, experti in viata pe periculoasele strazi din New York, urmaresc de mult timp fiecare miscare a lui Nino Brown, capul unei retele de traficanti de droguri. 

    Complet lipsit de mila sau emotii, inteligentul Brown si-a construit un imperiu si a transformat o cladire din Harlem intr-o fortareata. Scotty si Nick nu reusesc sa puna mana pe el, iar Nino incepe sa se creada invincibil si setea lui de putere devine de nestapanit. Insa totul ameninta sa se naruie cand un fost c
  • NOTA(IMDB: 7.00)8.0
    Juice
    Patru prieteni sunt la limita de a fi în afara legii, până când vine acel moment când îşi iau inima în dinţi şi o iau de-a dreptul la fugă.
  • NOTA(IMDB: 6.80)7.6
    Confruntarea
    Nazistii din Melbourne isi varsa furia pe localnicii vietnamezi pentru ca li se pare ca acestia ar ameninta puritatea rasiala. In cele din urma vietnamezii decid sa ia masuri, ii infrunta pe nazisti si reusesc sa-i puna pe fuga. O femeie predispusa la atacuri de epilepsie insoteste ceata de nazisti si ii ajuta la fuga din fata justitiei. Dar boala ei este tot un semn al impuritatii…
  • NOTA(IMDB: 7.50)7.6
    Pericol public
  • NOTA(IMDB: 6.10)7.0
    CB4 - Filmul
    Superstarul de comedie Chris Rock (Lethal Weapon 4, New Jack City, Saturday Night Live) joaca in CB4, o perspectiva hilara asupra universului gangsterilor muzicii rap.
    Rock este Albert, cunoscut si sub numele de MC Gusto, seful unei noi trupe de rap foarte la moda, CB4 (prescurtarea de la "Cell Block 4" - Blocul de Celule Nr. 4). Cei trei membri ai trupei - MC Gusto, Stab Master Arson (Deezer D) si Dead Mike (Allen Payne) - traiesc pe picior mare, caci albumele lor hard-core arunca topurile i
  • NOTA(IMDB: 6.60)7.7
    Above the Rim
    Above the Rim spune povestea tinerilor Kyle-Lee Watson, Birdie şi Thomas 'Shep' Sheppard, toţi trei legaţi prin iţe foarte încurcate ce le fac vieţile complicate şi dramatice.
    Kyle este un promiţător baschetbalist din echipa liceului la care studiază, Birdie este un temut şi puternic lord al drogurilor, iar Thomas o fostă glorie a aceleiaşi echipe de baschet în care Kyle activează, acum angajat al unei mici firme de pază.
  • NOTA(IMDB: 7.30)7.8
    Vineri
    Craig (Ice Cube) si Smokey (Chris Tucker) sunt doi tineri din Los Angeles aflati intr-o permanenta cautare de bani pentru distractii. 

    Filmul incepe cu o zi obisnuita din viata lor, o dupa-amiaza de vineri, in care, ca de obicei, cei doi tineri stau pe veranda casei unuia din ei si incearca sa gaseasca un mod de a-si petrece noaptea si weekendul. Dar distractiile lor favorite ii vor conduce catre un sfarsit nefericit al weekendului. 

    Filmat in 20 de zile chiar in cartierul unde
  • NOTA(IMDB: 6.80)7.7
    Fără speranţă
    Dupa succesul inregistrat de pelicula de debut "Menace II Society", Albert Hughes impreuna cu fratele sau, Allen, lanseaza un nou proiect ambitios care analizeaza viata politica si sociala a comunitatii afro-americane de la sfarsitul anilor ’60 si inceputul anilor ’70
  • NOTA(IMDB: 6.30)7.8
    Minti Periculoase
    Film inspirat dintr-un caz real. Louanne este ofiter de marina, dar ea isi dorise totdeauna sa devina profesoara de engleza. Cand un liceu din nordul Californiei o solicita, Louanne crede ca, in sfarsit, dorinta i s-a indeplinit. La scoala este intampinata insa de un grup de elevi rebeli si neprietenosi, pe care, treptat, cu metode neobisnuite, reuseste sa si-i apropie si sa le trezeasca interesul pentru studiu. Ilustratia muzicala a filmului este semnata de Bob Dylan, Dylan Thomas si Coolio.
  • NOTA(IMDB: 6.70)7.5
    Gangsteri ... la feminin!
    Stony (Jada Pinkett), Cleo (Queen Latifah), Frankie (Vivica Fox) si Tisean (Kimberly Elise) sunt patru prietene de culoare din L.A. care au in comun saracia si imposibilitatea de a-si indeplini visele din cauza sistemului absurd. 
    Stony ar vrea sa-si trimita fratele la UCLA, Frankie este concediata de la banca unde lucra pentru ca a recunoscut un suspect, Cleo este doar suparata si lui Tisean ii este luat copilul pentru ca nu are destui bani sa-l creasca. 
    Saturate de restrictii si sarac
  • NOTA(IMDB: 6.60)7.4
    Băieţi de cartier
    Filmul este o parodie a filmelor cu afro-americani ("Boyz N. the Hood", "South Central", "Menace II Society", "Higher Learning" şi "Juice").
    Ashtray se întoarce în cartierul în care a crescut reîntâlnindu-şi tatăl, dar şi prietenii.
  • NOTA(IMDB: 6.70)7.5
    Cod "Crimă"
    Trevor (Samuel L. Jackson) devine insensibil la problemele elevilor săi, atunci când simte că ei sunt mult mai interesaţi de bătăile de stradă decât de educaţie şi cultură. În urma unei altercaţii cu unul dintre elevii săi, Trevor petrece mult timp internat într-un spital. Când este externat, acesta nu se mai întoarce la vechiul loc de munca, ci se mută în California, unde se angajează ca suplinitor
  • NOTA(IMDB: 8.20)8.5
    Jocuri, poturi şi focuri de armă
    Patru tineri se trezesc datori vânduţi după o partidă de pocher şi trebuie să găsească rapid banii necesari, altfel consecinţele vor fi nebănuite.

    Nu sunt îngeraşi, dar nici criminali înrăiţi. Sunt niste băieţi descurcăreţi, care scot bani din tot felul de mărunţişuri şi care-şi pun speranţa în prietenul lor Eddy, care îi convinge să-şi dea toţi banii ca să intre într-o partidă de pocher cu circuit special. Eddy ştie să joace pocher şi ei ştiu că din această partidă ar putea ieşi foar
  • Belly
    Povestea a doi gangsteri negri periculosi care au parte de revelatii ce ii ajuta sa-si indrepte vietile...
  • NOTA(IMDB: 5.90)7.2
    Vinerea viitoare
    Craig Jones se muta din ghetto in suburbii pentru a locui cu unchiul si verii sai. O comedie cu "baietasi de cartier" si multa muzica rap. 
    Prezenta productie este o continuare a filmului Friday din 1995. Si pentru ca si acest al doilea film, a avut mare succes, ne vom intalni in 2003 si cu partea a treia intitulata: "Friday after Next".
  • NOTA(IMDB: 6.30)6.8
    Baietelul
    Povestea unui baiat de cartier care nu vrea sa iasa de sub fustele mamei. 
    Jody e un somer de culoare care inca locuieste cu mama sa, desi e tatal unui copil si e incurcat cu doua femei. Curand, viata il va forta sa se maturizeze. 
    In 1991, John Singleton ghida spectatorii prin sudul Los Angeles-ul cu Boyz In the Hood, unul dintre cele mai aclamate filme ale anului. In 2001, regizorul nominalizat la premiile Oscar se intoarce in acelasi cartier cu povestea lui Jody, un afro-america
  • NOTA(IMDB: 4.40)6.6
    Iarba si banii
    Comedie hip-hop care se invarteste in jurul unei spalatorii de masini, o rapire cu cantec si doi ticniti care se straduiesc sa scoata un ban din piatra seaca (pentru chirie, cica). La spalatorie mai apar in trecere, dar memorabil, de-alde Eminem, Kurupt si Shaquille O'Neal.
  • NOTA(IMDB: 6.20)7.6
    "Fumuri" la Harvard
    Doi drogati ajung la Harvard si dau iama prin mediul academic. 

    “How high” e genul de filme care îti topeste ratiunea si îti coboarã standardele cinematografice, în timp ce te face sã rîzi cu poftã. Actiunea se petrece la Harvard. Acest lucru suna din start elitist! Da, dar Harvard-ul pe care îl cunoastem din experientã – sau din filme – nu apare aici. 

    Mai întîi, pentru cã tînãrul Jesse Dylan a regizat filmul pe cînd era student la UCLA. Apoi, prestigioasa institutie e descri
  • NOTA(IMDB: 7.70)8.3
    Zi de instrucţie
    O dramă realistă şi curajoasă plasată în lumea ambiguă din punct de vedere moral a investigaţiilor făcute de poliţiştii sub acoperire, Zi de instrucţie îi urmăreşte activitatea lui Alonzo pe măsură ce acesta îl pune la încercare pe debutantul în meserie idealist, Jake Hoyt (ETHAN HAWKE), care are la dispoziţie o zi şi doar o zi pentru a-i dovedi ce poate să facă superiorului său carismatic, dar de temut. Pe parcursul următoarelor 24 de ore, Jake va fi influenţat din ce în ce mai mult de logica strâmbă a lui Alonzo în timp ce amândoi îşi vor risca vieţile şi carierele, fiecare înţelegând în felul său noţiunea de a face dreptate
  • NOTA(IMDB: 5.80)7.3
    Vineri, în ajun de Crăciun
    Actiunea are loc in perioada sarbatorilor de iarna, cand in sfarsit, Craig si Day Day – doi verisori - au reusit sa aiba apartamentul lor. Mai mult, fac rost de o slujba (agenti de paza), agata fete, beau si consuma droguri usoare, li se pare ca sunt in al noualea cer. Fericirea lor nu dureaza mult, caci intr-o zi descopera ca au fost jefuiti...
  • NOTA(IMDB: 7.00)7.8
    Cu varf si indesat
    Amplasat la inceputul anilor ’80, acest film apartinand genului urban cu gangsteri de culoare pune accentul pe evolutia personajelor - iar acest lucru face diferenta. Povestea e una cunoscuta: marirea si decaderea in Harlem. 

    Ace (Wood Harris) porneste de jos, aducand rufele clientilor de la spalatorie, dar gratie unei intalniri cu un dealer de cocaina latin (Esai Morales), isi face rapid drum spre varful unui imperiu al drogurilor. Mitch (Mekhi Phifer) e prietenul sau mai extrovertit s
  • NOTA(IMDB: 5.60)6.8
    Totul până la bani
    Ice Cube este Bucum Jackson, un vanator de recompense aflat pe urmele lui Reggie Wright (interpretat de Mike Epps), un infractor care a reusit sa scape din inchisoare. Bucum este cat pe ce sa-l captureze pe Reggie, dar, din intamplare, cei doi surprind un jaf exact in momentul desfasurarii lui.

    In invalmaseala creata, Reggie reuseste sa scape de Bucum si de hotii de diamante, dar isi pierde portofelul, in care avea un bilet castigator la loterie. Reggie isi vrea portofelul inapoi, Bucum
  • NOTA(IMDB: 6.90)7.5
    8 Mile
    ORICE CLIPA ITI POATE ADUCE O NOUA SANSA. Locuitorii Detroit-ului cunosc 8 Mile (Mila 8) ca o limita a orasului, o granita. Dar pentru Jimmy Smith Jr. este o granita psihologica care il separa de unde si ceea ce vrea sa fie. Aceasta cutremuratoare drama este primul film de lung metraj al rapper-ului Eminem.
  • NOTA(IMDB: 8.70)8.6
    Oraşul zeilor
    Buscapé este un băiat ca oricare altul din Rio. El are 11 ani şi trăieşte în cartierul mărginaş Cidade de Deus (“Oraşul Zeilor”). Timid şi plăpând, el nu se amestecă în viaţa de cartier, mulţumindu-se să stea pe margine şi să observe puştanii din vecini, care-şi duc viaţa în furtişaguri, scandaluri. Acolo, raziile poliţiei sunt la ordinea zilei. Dar Buscapé ştie deja ce ar vrea să devină, daca va scăpa din cartier: fotograf. Dadinho, un puşti de aceeaşi vârstă se mută în cartier. Şi el are un vis, un pic diferit de visele lui Buscapé, dar mult mai conform cu realitatea cartierului: vrea să devină cel mai temut criminal din Rio de Janeiro. Aşa că îşi ia în serios “chemarea”: Începe ucenicia făcând diverse comisioane şmecherilor din cartier. Idolul lui e Cabeleira, şef de gaşcă şi stăpân peste spargerile şi jafurile armate din împrejurimi
  • NOTA(IMDB: 7.20)8.1
    Antrenorul Carter
    Având la bazã o incredibilã poveste adevãratã, ANTRENORUL CARTER îl prezintã pe controversatul antrenor de baschet Ken Carter (Samuel L. Jackson), care a fost lãudat si criticat, dupã ce a ajuns faimos, în urma sechestrãrii întregii sale echipe neînvinse care a avut o serie de esecuri. 

    Jucãtorii, pãrintii si comunitatea încearcã sã aducã echipa înapoi, pe teren, iar Carter trebuie sã depãseascã obstacolele mediului sãu si sã arate tinerilor un viitor care trece dincolo de bandele de str
  • NOTA(IMDB: 4.80)6.4
    Totul pentru bani
    În filmul sãu de debut, superstarul hip-hop Curtis „50 Cent” Jackson explodeazã pe ecran în aceastã puternicã dramã urbanã a aclamatului regizor Jim Sheridan (In America). 

    Supravietuind unui schimb de focuri aproape fatal, Marcus (50 Cent) povesteste despre viata sa, un copil orfan de pe strãzile din Bronx care-si lasã mai târziu amprenta în comertul cu drogurile, fãcând echipã cu un individ fost condamnat (Terrence Howard) în încercarea de a deveni un rapper de succes. 

    Aceastã
  • NOTA(IMDB: 6.80)8.2
    Adolescenţi bătrâni
  • NOTA(IMDB: 5.80)7.2
    ATL - Pierduţi în Atlanta
    Rashad (Tip Harris) este un adolescent in varsta de 17 ani. El si amicii sai isi petrec adesea timpul la Waffle House, incercand sa isi imagineze ce le va rezerva viitorul dupa ce vor termina liceul. In fiecare duminica seara, au intalnire la patinoarul de role Cascade. 

    Acolo se vor distra, se vor relaxa... si pentru cateva ore vor uita de tot ce se petrece in jurul lor. Bazata pe experientele de viata ale producatorilor Dallas Austin (Drumline) si Tionne “T-Boz” Watkins (solista trupei
  • NOTA(IMDB: 5.90)7.1
    Dragoste de tată
    Dragoste de tată este un film plin de acţiune, o cursă explozivă şi emoţionantă cu Tyrese Gibson (Mai furios, mai iute) în rolul lui O2, un fost condamnat care încearcă să se îndrepte. Viaţa sa ia o întorsătură mortală când fiul îi este răpit întâmplător în timpul unui jaf de maşini şi reţinut pentru recompensă de un lord al drogurilor lipsit de milă (The Game)
  • NOTA(IMDB: 7.70)7.9
    This Is England
    O poveste despre un baiat cu probleme care creste in Anglia anilor '80. Intalnind, intr-o dimineata, pe drumul catre scoala, cativa skinheads, baiatul se lasa purtat de val in mijlocul lor, acestia devenind curand cei mai buni prieteni ai sai, la fel da apropiati ca propria familie.
    Filmul are la baza experientele regizorului Shane Meadows.
  • NOTA(IMDB: 6.60)7.7
    Sa dansati bine!
    Take the Lead este o drama inspirata de povestea adevarata a lui Pierre Dulaine, un profesor de dans din Manhattan care se ofera voluntar sa ii invete pe elevii de liceu din New York dansuri clasice in orele in care sunt pedepsiti sa stea in detentie. 

    La inceput elevii il privesc cu scepticism pe Dulaine, dar daruirea si persistenta lui ii inspira si ii conving sa se inscrie la cursul de dans. De fapt, ei fac un pas in plus, combinand miscarile de dans clasic pe ca
  • NOTA(IMDB: 7.30)7.8
    Cidade dos Homens
  • NOTA(IMDB: 7.50)8.5
    Jurnalul străzii
    Regizorul Richard LaGravenese aduce in prim-plan proiectul
  • NOTA(IMDB: 6.70)8.0
    Adulthood
    Sam Peel tocmai si-a ispasit pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru o crima pe care a comis-o cand era inca un adolescent. Acum este din nou liber, dar realizeaza foarte repede ca viata de afara este mai grea decat cea din inchisoare. Totul s-a schimbat, iar tanarul nu-si mai poate gasi locul si nu se mai poate adapta. Insa cea mai mare incercare este faptul ca trebuie sa-i infrunte pe cei care inca vor razbunare pentru victima.
  • NOTA(IMDB: 3.60)7.8
    Belly 2: Millionaire Boyz Club
  • NOTA(IMDB: 7.60)7.9
    Sin Nombre
    "Stiu de ce trebui sa faci calatoria asta... dar inca nu stiu de ce trebuie s-o fac si eu!"
  • NOTA(IMDB: 6.00)7.2
    Dead Man Running






WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!


About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.