Tuesday, December 30, 2014

TAGGED UNDER: , , ,

Cum sa ai parul frumos de Revelion



LIKE ON FACEBOOK



cel mai stralucitor par de anul nouCum sa ai parul frumos de Revelion
Petrecerea de Revelion este unul dintre cele mai asteptate evenimente de peste an, atunci cand vrei sa ai un par mai frumos ca niciodata.
Daca ti-ai ales deja rochia, atunci este timpul sa te ingrijesti si de parul tau. Orice tinuta, cat de stralucitoare si sofisticata ar fi ea nu este pusa in valoare daca nu ai si parul frumos. Frumustea unui par are nevoie sa fie si sanatos, sa straluceasca de la radacina pana la varf!
Iata cateva trucuri simple, dar eficiente, prin care redai rapid stralucirea si supletea de care are nevoie parul tau! Vei avea un par sanatos, puternic si rezistent, placut la atingere si frumos stralucitor! In final, va vom prezenta si cateva masti simple pentru a avea un par frumos si stralucitor de Revelion!
Vopseste-ti parul chiar inainte de Revelion!
Un par proaspat vopsit are o stralucire frumoasa, din acest motiv este indicat sa te vopsesti cat se poate de aproape de marele eveniment.
Spala-ti parul cu apa calda spre rece!
Nu folosi niciodata apa fierbinte atunci cand te speli pe cap! Dupa ce ti-ai spalat parul, clateste-l cu apa calduta, spre rece, atat cat poti sa suporti. Apa rece se stie ca sigileaza cuticulele si imbunatateste circulatia sangelui la nivelul scalpului. Astfel, parul tau va fi mai rezistent de la radacina si pana la varfuri. In general, evita sa-ti speli parul mai des de o data la 3 zile, astfel parul tau nu va avea tendinta de uscare deoarece vei proteja uleiurile naturale ale parului.
Usuca-ti parul cu feonul pe functia de aer rece!
Nu-ti usca parul cu jetul de aer cald-fierbinte, intrucat il va usuca si in timp se va deteriora si va fi predispus la cadere. In plus, parul tau va deveni cu timpul tern si lipsit de stralucire. Foloseste de fiecare data cand te usuci la par, feonul pe treapta de aer rece. Cel mai bine ar fi daca ai putea renunta la foehn pentru a-ti usca parul, lasa-l sa se usuce natural, dar nu te culca cu parul ud. Daca totusi trebuie sa pleci undeva repede si nu ai timp sa-l lasi sa se usuce in mod natural, atunci nu uita sa folosesti foenul pe functia de aer rece, si nu de aer cald.
Foloseste intotdeauna masca de par dupa samponare!
Aplicarea mastii de par este un pas obligatoriu in procesul de spalare a parului. Poti sari peste balsam si sa folosesti direct masca de par deoarece este mai puternic hidratanta. Rolul mastii de par este acela de a descurca parul, dar si de a-i reda stralucirea.
Alegerea mastii de par se face in functie de tipul tau de par, dar cel mai indicat este sa-ti prepari mastile acasa, din combinatii de ingrediente naturale. Daca nu ai timp pentru prepararea ei, poti apela la o masca de par din comert, dar macar asigura-te ca nu contine parabeni sau chimicale care iti vor afecta pe termen lung sanatatea parului.
Iata insa mai jos cateva masti de par pe care ti le propunem noi, pentru care totusi speram ca vei gasi timp, asta daca vrei sa ai un par frumos nu numai de Revelion, dar si in restul anului.
Masca cu ou. Ai nevoie de 2 oua, 5 linguri de ulei de masline si 1 lingura de otet de mere. Bati totul ca pentru maioneza, ouale cu otetul si apoi adaugi cate putin uleiul. Masca astfel obtinuta se aplica pe parul umed, masand bine scalpul. Apoi se inveleste parul intr-un prosop cald (il puteti pune pe caloriferi inainte sa va apucati de masca) si se lasa 30 de minute masca sa actioneze. Se clateste foarte bine cu cu apa calduta, iar apoi va spalati parul ca de obicei.
Masca cu lapte. Ai nevoie de un pahar de lapte din cel gras. Aplica-l pe par, de la radacina spre varfuri, si maseaza apoi pentru a-l acoperi in intregime. Acopera-ti parul apoi cu folie de plastic, iar apoi inveleste-l intr-un prosop. Indicat este sa lasi parul sa actioneze cat mai mult, minim 5-6 ore. Ai putea sa-ti faci masca cu lapte inainte de culcare pentru a-l lasa sa actioneze peste noapte. Te clatesti apoi cu apa calduta si te speli cu sampon si masca de par, normal.
Masca cu miere. Ai nevoie de 4 linguri de miere si 4 linguri de ulei de masline. Aplici masca de la radacini spre varfuri, acoperi cu folie alimentara si lasi o ora sa actioneze. Clatesti apoi cu apa calda si apoi speli parul normal, cu sampon.
Masca cu bere. Amesteci 1 pahar de bere cu 2 linguri de otet din cidru de mere. Aplici masca pe parul umed si lasi sa actioneze 30 de minute, dupa care speli parul in mod obisnuit.
Speram ca toate aceste sfaturi ale noastre sa te ajute sa-ti raspunda la intrebarea cum sa ai un par frumos de Revelion!








WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!



ASK.FM

About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.