Wednesday, April 15, 2015

Doi frati din Iasi, ucisi de mirajul banilor! A pariat cadavrul fratelui sau la jocuri de noroc, dupa care s-a sinucis!



LIKE ON FACEBOOK



• Doi frati din Iasi au decis sa isi puna capat zilelor la doar cateva zile distanta unul de celalalt • Unul plecat la munca in strainatate, iar celalalt in tara • Cei doi tineri au intrat pe un drum gresit din care n-au mai gasit o cale de scapare • Povestea ultimelor momente din viata celor doi frati este cat se poate de cutremuratoare, mai ales ca motivul sinuciderii seamana izbitor de mult in cazul lor 

Florin si Marian sunt doi frati din Iasi care au sfarsit tragic din cauza pasiunii exagerate pentru jocurile de noroc. Familia Chirascu trece acum prin momente extrem de grele dupa ce cei doi tineri cu varste de 33, respectiv 27 de ani, s-au sinucis la o distanta de o saptamana unul de celalalt. Marian Chirascu lucra de aproape 12 ani ca hairstylist la un salon din zona Podul de Fier si, pentru cine nu-i cunostea slabiciunea pentru jocurile de noroc, parea un tanar cat se poate de normal. Acesta locuia singur intr-un bloc ANL, iar tot ce stransese in cei peste zece ani de munca a pierdut la "pacanele". Acesta a fost gasit fara suflare, vineri noaptea, in apartamentul sau din Alexandru cel Bun. Politistii Sectiei 3 Politie Iasi au fost sesizati prin 112, in data de 3 aprilie, la ora 13:45, cu privire la o presupusa sinucidere. Cei care au alertat autoritatile au fost chiar prietenii sai care au gasit pe contul sau de Facebook urmatorul mesaj: "Acestea imi sunt ultimele cuvinte. Stiu ca doare, am fost prost, nu am reusit sa renunt la diavol. Jocurile m-au dus aici, ma voi duce alaturi de fratele meu. ADIO". Politistii au ajuns intr-un timp record la locuinta tanarului, insa a fost prea tarziu. Acesta se spanzurase de manerul ferestrei cu ajutorul unui cordon.

Citeste si: Deputatul Sorin Iacoban continua razboiul cu pacanelele

"S-a ingropat in datorii, si-a vandut masina, totul"

Tanarul din Iasi a recurs la acest gest extrem dupa o perioada in care jocurile de noroc l-au indepartat de prieteni si familie. Marian avea datorii de aproape 40.000 lei, bani imprumutati de la prieteni si rude pe care i-a pierdut la pariuri. Acesta si-a vandut chiar masina si bunurile de valoare pentru pasiunea sa care avea sa-i aduca moartea. Cu cateva ore inainte de a-si lua viata, Marian a pierdut aproape 1.000 de lei la salile cu jocuri de noroc din Tudor Vladimirescu si din zona centrala a Iasului. Acesta a lasat si un bilet de adio pentru cei apropiati, prin care isi cere iertare pentru toata suferinta adusa celor dragi.

Citeste si: INCREDIBIL! Cine are interesul ca legea impotriva jocurilor de noroc sa nu fie adoptata?

"El lucra de aproape 12 ani la un salon. Era un baiat cat se poate de normal daca nu-i cunosteai boala pentru jocurile de noroc. Era cuminte, prietenos, dar avea acest diavol in el cu pariurile. Vreo 400 de milioane a adunat datorii, si-a vandut si masina, a renuntat la tot pentru jocurile astea. Vorbea frumos, stia cum sa ceara bani de la cunoscuti, dar cum ii primea, se ducea direct in bar. Eu i-am dat 9 milioane pentru sicriul fratelui, i-a dus la pariuri. Dupa doua zile a venit si m-a rugat aproape in genunchi sa ii dau iarasi, ca nu-i mai pariaza si asa mai departe. Mi-a fost mila de el, i-am dat iarasi bani, si uite ce a facut cu ei. Mare pacat, era un tanar care putea face multe in viata, dar uite unde te duc jocurile de noroc!", a povestit Paul Ciobanu, administratorul salonului la care era angajat Marian.

S-a spanzurat la o saptamana dupa ce s-a sinucis si fratele sau 

Acest episod vine la doar o saptamana dupa ce fratele lui Marian, Florin, s-asinucis din acelasi motiv. Acesta lucra in Marea Britanie si, recent, facuse un credit bancar de 50.000 lire pentru a-si cumpara o locuinta. Banii au ajuns insa la salile cu aparate de tip "slot machine" din Anglia. In familia Chirascu au mai ramas doi frati si o sora care incearca acum din rasputeri sa treaca peste tragedia pierderii celor doi membri. "Fratii mei au cazut in patima jocurilor de noroc si nimeni nu i-a mai putut scoate de acolo, dar nu trebuiau sa isi ia viata pentru asta. Nu stim ce sa facem, suntem distrusi, sa ii pierdem pe amandoi din aceeasi greseala pe care au facut-o. Eu sunt cea mai mica din familie si urma sa ma casatoresc in vara, sper sa avem puterea sa trecem peste aceasta tragedie. Nu stim inca cum il vom aduce pe fratele meu din Anglia, acum suntem prea indurerati si incercam sa luptam cu suferinta", a povestit Ana-Maria Chirascu, sora celor doi frati. Cele doua cazuri au fost strans legate unul de celalalt, mai ales ca Marian pierduse la pacanele chiar si banii trimisi de un alt frate pentru a aduce trupul lui Florin in tara. "Un alt frate din strainatate i-a trimis 50 de milioane pentru inmormantare. Si pe aia i-a pierdut la pariuri. Apoi a venit la mine sa-i dau bani pentru sicriu. Desi nu am vrut initial, mi-a fost mila de ce s-a intamplat si i-am platit 18 milioane in doua transe. Banii au ajuns in acelasi loc. Jocurile de noroc nu aduc nimic bun, uitati cum ii transforma pe oameni", a mai spus Paul Ciobanu.

Citeste si: Pacanelele dispar din baruri. Iata unde le vei gasi de acum

Lege pentru interzicerea jocurilor de noroc
Pacanelele, viciul care a generat nenumarate drame in randul tinerilor si nu numai, a devenit una din principalele teme de actiune in Parlament a deputatului iesean Sorin Iacoban. Acesta a anuntat saptamana trecuta depunerea unor amendamente la OUG 92/2012 care reglementeaza organizarea jocurilor de noroc, ordonanta ajungand la aprobare prin lege in Camera Deputatilor. Una din cerintele parlamentarului este interzicerea accesului minorilor in astfel de sali, chiar si in prezenta tutorilor acestora. In plus, considera parlamentarul, comercializarea produselor din tutun si a alcoolului ar trebui blocata prin lege in incinta salilor de jocuri. Totodata, parlamentarul iesean a subliniat necesitatea obligarii operatorilor din domeniu de a infiinta un fond, la care acestia sa cotizeze, banii urmand a fi utilizati in cadrul unor programe coordonate de ONG-uri de profil, sub coordonarea Centrului National de Sanatate Mintala si Lupta Antidrog. 








WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!



ASK.FM

About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.