O supa usoara, rapida si delicioasa si, cel mai important, inedita: supa de rosii coapte, potrivita pentru masa de pranz sau pentru cea de seara. Preparatul poate fi servit atat cald, cat si rece.
Ingrediente (4 portii):
- un kg de rosii, taiate in patru;
- doua cepe rosii, taiate rondele;
- patru catei de usturoi, tocati marunt;
- o lingurita ulei de masline;
- 4 lingurite otet;
- un litru de supa de legume (facuta in casa sau apa cu doua cubulete de concentrat natural);
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 220 de grade. Intre timp, asezati intr-o tava rosiile taiate, ceapa si usturoiul, stropiti totul cu ulei de masine, apoi introduceti tava la cuptor si tineti-o 20 de minute, sau pana cand rosiile se inmoaie.
Incalziti bine supa de legume, pana fierbe, apoi inchideti focul si adaugati legumele coapte din tava. Omogenizati apoi totul cu un blender de mana.
Serviti supa turnand putin otet balsamic peste fiecare portie si alaturi de o felie de paine prajita. Pofta buna!
- un kg de rosii, taiate in patru;
- doua cepe rosii, taiate rondele;
- patru catei de usturoi, tocati marunt;
- o lingurita ulei de masline;
- 4 lingurite otet;
- un litru de supa de legume (facuta in casa sau apa cu doua cubulete de concentrat natural);
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 220 de grade. Intre timp, asezati intr-o tava rosiile taiate, ceapa si usturoiul, stropiti totul cu ulei de masine, apoi introduceti tava la cuptor si tineti-o 20 de minute, sau pana cand rosiile se inmoaie.
Incalziti bine supa de legume, pana fierbe, apoi inchideti focul si adaugati legumele coapte din tava. Omogenizati apoi totul cu un blender de mana.
Serviti supa turnand putin otet balsamic peste fiecare portie si alaturi de o felie de paine prajita. Pofta buna!
0 comments:
Please no spam! Remove comment!