Sunday, January 22, 2012

PNL vrea să confiște revolta populară


Asist cu uimire la ipocrizia și tupeul extraordinar de care dă dovadă clasa politică românească … și afirm: românii, mai pot fi păcăliți încă o data !!! Da, românii mai pot fi păcăliți încă o dată, de data aceasta cel mai probabil, de către cei de la PNL.

Mi s-a făcut pur și simplu greață de discursul rostit de Crin Antonescu în fața românilor ! Un discurs de un populism rar întâlnit … PNL, a declanșat o adevărată “campanie” pentru a încerca să câștige capital electoral pe seama revoltelor declanșate în România … Urât, foarte urât, un gest de o ipocrizie fără margini … Dar, s-o luăm pas cu pas …

Problemele din sistemul de sănătate, intervenția telefonică neinspirată a lui Traian Băsescu la un post de televiziune și demisia lui Raed Arafat din postul de Secretar de Stat, au fost “picăturile care au umplut paharul” și au declanșat revoltele populare din București și din celelalte orașe ale țării. Până la urmă, a explodat și mămăliga … La scurt timp după declanșarea revoltelor, protestatarii și-au schimbat “direcția de atac”: o bună parte dintre protestatari și-au dat seama că, vinovată pentru situația în care a ajuns populația României la 22 de ani de la Revoluția din 1989, este TOATĂ CLASA POLITICĂ ROMÂNEASCĂ !!! Acesta este adevărul. Atât cei care se află acum la guvernare cât și ce din opoziție, au condus România în ultimii 22 de ani și au făcut-o PROST ! Rezultatele se văd acum, când pe fundalul crizei economice mondiale, “buba” s-a spart … dar, s-a spart în capul românilor !

Și ce spun “vuvuzelele” plătite de către securistul Dan Voiculescu, pe Antena 3 ? Spun că de fapt, nu protestatarii strigă sau afirmă faptul că toți politicienii sunt vinovați, ci PDL-ul încearcă să “pună în gura protestatarilor” aceste vorbe … Câtă ipocrizie, câtă manipulare … !!! Huoooo Antena 3 !!!

Cei de la PNL, au încercat să câștige capital electoral pe urma protestelor declanșate … Ludovic Orban (PNL) a mers în Piața Universității … a fost huiduit de mulțime. N-a vrut să “înțeleagă” mesajul protestatarilor și două zile mai târziu, iar a mers în Piața Universității … iarăși a fost huiduit, semn că, protestatarii nu doreau ca revolta populară să le fie “confiscată” de către politicieni, indiferent de culoarea politică a acestora.
USL, organizează un protest, aducând la protestul organizat de ei, inclusiv oameni din țară, unii dintre ei “pe bani”, adică “plătiți să vină” – potrivit informațiilor apărute recent și mărturiilor unor persoane care au spus că au primit câte 40 RON de persoană pentru a participa la protestul organizat de USL … Astfel, au încercat să-i “atragă” pe adevărații protestatari, către USL … Ce tactică …

PNL a trimis zeci de mii, sute de mii de mesaje, prin intermediul internetului, încălcând legea !!! Au făcut rost de baze de date cu adrese de email și au trimis mesaje SPAM prin email (încălcând astfel legea, care pedepsește SPAM-ul) … Au transmis un mesaj populist, în încercarea de a “acapara” simpatia românilor. Uită că, și ei au fost la guvernare și ne-au vândut pur și simplu țara.
Foarte multe persoane au fost deranjate de aceste mesaje SPAM trimise prin email de către cei de la PNL, discuțiile și comentariile apărute pe internet demonstrează acest lucru.

Din păcate, românii nu prea mai au din ce alege, nu mai au lideri … Am văzut protestatari care afișau pancarde cu Regele Mihai … aceștia, sunt de părere că instaurarea monarhiei ar fi o soluție. Alții, spun că singura soluție ar fi ca toată clasa politică actuală să-și dea demisia, atât cei aflați la guvernare cât și cei din opoziție, și instaurat un guvern de tehnocrați, de specialiști. O parte au înaintat chiar ideea de a-l pune la “cârma țării”, pe Raed Arafat, palestinianul care a însemnat “scânteia” ce a declanșat protestele …
Concluzia ? Concluzia este destul de clară: românii nu mai au un lider în care sa creadă, românii nu mai au încredere în nici un politician, dintre cei aflați acum la putere sau în opoziție, toți sunt “o apă și-un pământ” și … vor ALTCEVA ! Vor un conducător și vor politicieni care să nu fi avut de-a face până acum, cu politica ori care să fi făcut parte din structurile fostului regim comunist !!!

Am văzut pancarde cu “LEGEA LUSTRATIEI” … De ce nu avem o astfel de lege nici acum, la 22 de ani după căderea comunismului ? Pentru că, majoritatea politicienilor, au făcut parte într-un fel sau altul din fostele structuri comuniste, de dinainte de 1989 … Iar, majoritatea acestor “foști comuniști” se află în PSD-ul de astăzi. Acesta este motivul pentru care, nu avem o lege a lustratiei nici în ziua de azi, o lege care ar fi trebuit să o avem la cel mult un an sau doi după Revoluția din 1989 …

Cea mai mare greșeală a românilor, ar fi să cadă încă o dată, în capcana întinsă de PNL, prin mesajele și discursurile populiste transmise prin Crin Antonescu … Cine este de fapt Crin Antonescu ? Ce reprezintă el ?
Crin Antonescu, a fost “pus” președinte al PNL, pentru că:
– nu este “om de afaceri”, așa că nu există riscul de fi “prins” cu diverse matrapazlâcuri și contracte ori afaceri dubioase;
– e profesor de istorie, deci … e un bugetar “sărac și cinstit”, om “din popor”;
– este frumușel, arată bine, are ochi albaștri, drept urmare “prinde” la “prostime”;
– are “papagal”, știe să țină discursuri, deci, e foarte bun ca “lider”.

Acestea oare să fie criteriile pe care ar trebui să alegem un lider ?

Crin Antonescu de fapt, nu transmite NIMIC !!! La fiecare discurs al său, am senzația că ascult un “casetofon” … Parcă, cineva (din PNL), apasă butonul “Play” și imediat pe buzele lui Crin Antonescu apar discursurile menite să-i ademenească pe români … Dar, nu sunt cuvintele lui … Asta “trebuie să spună”, pentru că asta este “linia” trasată de la “partid” … Acesta este Crin Antonescu de fapt … Un simplu “executant”, pus “în față”, iar “menirea” lui este aceea de a câștiga capital electoral pentru adevărații “grei” din PNL, oameni de afaceri cu milioane sau miliarde de dolari în conturi … Acesta este adevăratul PNL.

About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.