Odată cu venirea primăverii au început să răsară şi legumele mult aşteptate după o iarnă bogată în carne. Legumele acestui sezon aduc beneficii foarte mari organismul, iar asta ar trebui să te motiveze şi pe tine să le consumi mai des.
Iată care sunt legumele acestui sezon şi proprietăţile acestora:
Ceapa şi salata verde, bogate în vitamine, îţi întăresc organismul împotriva unei posibile răceli şi sunt şi foarte gustoase.
Urzicile sunt cele mai indicate în detoxifierea organismului datorită conţinutului bogat de fier, potasiu, calciu şi vitamine.
Ştevia este cel mai potrivit aliment în perioadele curelor de slăbire şi poate fi consumată în variate preparate culinare.
Spanacul este foarte cunoscut în special pentru energia miraculoasă pe care o oferă organismului consumat în stare naturală. Acesta poate preveni diabetul şi cancerul!
Aşadar, numai sta pe gânduri şi consumă cât mai multe legume dacă vrei să te menţii sănătos/ sănătoasă.




0 comments:
Please no spam! Remove comment!