LIKE ON FACEBOOK
Toamna nu este tocmai sezonul in care cele mai multe alergii ies la suprafata si devin un inconvenient, dar sunt destul de multi oameni care sufera din cauza atacului tacut al factorilor alergeni, chiar si in aceste luni cu temperaturi ceva mai scazute. Medicatia prescrisa de medic rezolva cat-de-cat problemele, dar ce ziceti si de o metoda mai simpla, precum schimbarea dietei, pentru a lupta impotriva alergiilor?
Dovleacul - Il gasiti la orice taraba si in aproape in orice magazin in acest sezon, iar preturile nu sunt deloc mari. Acesta contine carotenoide, fitonutrienti care au rol de antioxidanti si se transforma in vitamina A, importante in lupta cu alergiile. Ca sa il folositi in dieta voastra, puteti sa incercati retete de supe, placinte sau chiar si paste. :-)
Telina - Este cunoscuta deja ca fiind una dintre legumele cele mai bogate in vitamina C, dar noi va spunem ca pe langa aceasta, mai contine compusi cu rol anti-inflamator, ceea ce o transforma intr-un bun inamic al alergiilor. Se poate toca si amesteca in aproape orice salata, supa sau tocanita. Iar daca nu aveti timp sau rabdare sa o gatiti, puteti sa o mancati si cruda, fiind destul de gustoasa si asa.
Broccoli - Acestia poate n-au intrat deloc pana acum in alimentatia voastra. Nu pot decat sa va spun ca au un continut foarte mare de vitamina C, un gust foarte bun, iar pentru mine personal s-au dovedit a fi o solutie foarte buna cand ma apuca alergiile. Din aceeasi familie mai puteti incerca varza si conopida.
Morcovi - Reprezinta poate cea mai buna si la indemana sursa pentru a face plinul de vitamina A. Spre diferenta de telina, vei obtine mai mult din beneficiile ei daca gatesti morcovii in loc sa ii consumi in stare cruda. Eu personal i-am incercat pana acum cu diferite fripturi sau supe, mai ales o supa cu crema de morcovi.
Awards
Money Online !
VIDEO
0 comments:
Please no spam! Remove comment!