Saturday, September 7, 2013

TAGGED UNDER: ,

Cum Sa Faci Un Site Sa Atraga Turme De Vizitatori




Vizitatori

gramezi de vizitatori
Oricât te-ai chinui la site-ul sau blogul tău, fără trafic nu faci nimic. Traficul e sângele care curge prin venele blogului tău, fără de care acesta ar muri cu siguranță.
Dacă am vrut să fac lucrurile să pară atât de dramatice atunci.. mă bucur. Fără trafic nu rezolvi nimic.
Sunt foarte multe modalităţi de a genera trafic pe site, însă toate acestea fac parte din în două grupuri de bază: trafic contra cost şi trafic gratuit. Ambele au propriile avantaje.
Hai să vorbim despre cele mai bune metode de a aduce trafic, care au rezistat testului timpului și care merg și azi (pentru cine vrea să muncească să le facă să meargă).

1. Traficul Plătit (Cea Mai Rapidă Metodă De A Aduce Vizitatori)

Tipul de trafic cel mai des întâlnit, din această categorie, se realizează prin intermediul reclamelor plasate pe alte site-uri. Principalul avantaj al faptului că plăteşti pentru publicitate este că dacă îţi structurezi anunţurile în mod corect ar trebuii ca „turmele” de vizitatori să apară aproape instantaneu.
De ce e o idee bună? Pentru că nu trebuie să muncești enorm de mult pentru a aduce oamenii la tine. Vei afla extrem de rapid dacă un blog sau un produs merge sau nu. Timpul este și el o resursă limitată și, dacă dispui de buget, îți recomand cu căldură să plătești pentru trafic.
În cele ce urmează îţi voi prezenta două modalităţi de a obţine trafic folosind reclame: folosind Google şi fără a folosi Google. Am luat în calcul aceste două posibilităţi deoarece Google încearcă şi trebuie să îşi menţină rangul dat fiind faptul că Microsoft (Bing este motorul lor de căutare) şi  Yahoo au semnat un contract în luna Iulie 2009 prin care Microsoft a intrat în posesia unei părţi din motorul de căutare al Yahoo şi astfel ambele companii împart veniturile obţinute din publicitate.
Iată mai jos un grafic care arată clar dominarea Google pe piața motoarelor de căutare (în perioada Aprilie 2010 – Aprilie 2011):google versus bing si yahoo
Chiar dacă în acel moment balanţa se înclină în favoarea lui Google, în ultima perioadă cota de piaţă a scăzut încet dar sigur. Am putea spune că este o scădere mică, însă semnificaţia acesteia este că Yahoo a început să fie un pericol real în dominaţia pieţei.
Nu știu motivul acestui declin, nu pto decât să speculez că Google are alte planuri (am auzit de investiții masive ale gigantului ăn energie alternativă. Google se află încă pe primul loc, dar tu ar trebui să iei în considerare plasarea de publicitate şi pe Yahoo şi Bing. Datorită faptului că aceste companii îşi doresc o cotă de piaţă mai mare, preţurile lor sunt mai scăzute decât cele ale lui Google.
Cum funcţionează publicitatea contra cost? Cea mai folosită metodă este „plata pe click” (PPC):  creezi o reclamă şi o plasezi pe un motor de căutare, iar în momentul în cineva dă un click pe aceasta, tu plăteşti o anumită sumă de bani motorului de căutare. Suma ce trebuie achitată depinde de cuvintele cheie pe care le-ai folosit în campanie.
Cuvintele cheie devin mai scumpe cu cât sunt mai populare.
Spre exemplu, dacă creezi o campanie de publicitate folosind cuvinte cheie precum: “cadouri de nuntă” sau “cum să slăbeşti”, vei fi nevoit să achiţi sume destul de ridicate deoarece acestea sunt cuvinte cheie foarte foarte comune şi des folosite. Din acest motiv este indicat să foloseşti „cadouri de nuntă bărbați”, „cadouri de nuntă femei” sau “cum să slăbești cu legume”, aceastea fiind utilizat mai puţin de către agenţiile de publicitate.
Pentru început poţi să foloseşti instrumentul gratuit de generare a cuvintelor cheie de la Google. Dacă vei tasta un cuvânt cheie sau o frază în acest instrument, vei vedea automat câte căutări pe lună are acel cuvânt. Preţul reclamelor ce utilizează acele cuvinte cheie creşte proporţional cu numărul căutărilor.
Poţi să observi o astfel de reclamă făcând o cautare simplă pe Google. În partea dreaptă a paginii vei vedea toate reclamele / anunţurile pe care le-au creat diferite persoane care plătesc pentru ca Google să le posteze pe site.
Dacă vei da click pe una dintre acele reclame (ceea ce nu ar trebui să faci decât dacă acel produs prezintă interes, având în vedere că cineva plăteşte de fiecare dată când dai click, iar acel cineva ai putea să fii chiar tu) aceasta se va încărca şi vei fi redirecţionat direct către site-ul ce conţine oferta respectivă.
Ţintirea locului de plasare a reclamei este un alt mod eficient de publicitate ce îţi permite să selectezi site-urile pe care doreşti să plasezi anunţurile. Cel mai important avantaj al acestui tip de trafic contra cost este că dacă vei alege site-urile cu un trafic foarte mare campaniile tale de publicitate vor avea parte de foarte multă expunere, iar vizitatorii nu vor întârzia să apară.
Avantajul prezent în cazul traficului contra cost este că ai posibilitatea să îţi setezi un buget zilnic, astfel încât să păstrezi costurile la nivelul la care te simţi confortabil în acel moment.

2. Trafic Gratuit

Există foarte multe modalităţi de a obţine trafic gratuit, cele mai importante încep prin a scrie articole, prin acumularea de linkuri către site-ul tău de pe alte site-uri, înregistrarea site-ului pe motore de căutare şi multe alte metode, unele din ele prezentate mai jos iar altele le găsești în pachetul Blogging de gherilă.
Diversificarea este cheia pentru ca strategiile de generare a traficului să aibă succesul dorit. Trebuie de asemenea să te asiguri că nu vei încerca nici una dintre aceste tehnici de căutare decât după ce le stăpâneşti pe cele precedente.

3.Marketingul Articolelor

… este probabil una dintre cele mai discutate tehnici de generare gratuită a traficului şi este folosită pentru a produce linkuri către site-ul tău. Scrii un articol interesant care să aibă la bază subiectul tău favorit şi te asiguri că incluzi cuvinte cheie relevante în titlul acestuia, în primul paragraf, de două sau de trei ori în interiorul conţinutului şi cel puţin o dată în ultimul paragraf.
Următorul pas este să trimiţi articolul către un director online de articole. Trei dintre cele mai cunoscute sunt EzineArticles.com, ArticleDashboard.com şi GoArticle.com plus multe altele. De asemenea, există şi servicii contra cost care îţi vor trimite în mod simultan articolele către o mulţime de directoare (astfel vei economisi timp).
La sfârşitul articolelor va apărea un link direct către site-ul tău. Efectul dublu este acela că dacă cineva devine interesat de subiectul articolului tău, are posibilitatea de a ajunge pe site pentru a citi mai multe, deci tu vei avea parte de trafic gratuit. În al doilea rând linkul va fi plasat pe website-uri ce au Page Rank (PR) ridicat, vei avea un link direct foarte puternic către site-ul tău – tipul de link preferat de către motoarele de căutare.
Un alt avantaj al marketingului articolelor este faptul că articolele tale pot să fie folosite pe website-urile altor persoane. În momentul în care cineva îţi foloseşte articolul pe website-ul lor sunt nevoiţi să îl publice în totalitate, incluzând linkul, deci vei avea din nou parte de expunere.

4. Optimizarea Pentru Motoarele De Căutare (SEO)

Poate una dintre cele mai populare modalităţi de a obţine trafic este prin intermediul optimizării motoarelor de căutare (SEO). Motoarele de căutare au biti speciali de software care scanează internetul, numiţi roboţi de căutare. Aceşti roboţi găsesc site-urile atractive şi le mută mai sus în clasamentul paginilor.
Optimizarea SEO a blogului tău presupune ca tu să fii atent la ce cuvinte cheie caută lumea (care să fie și legate de subiectul pe care tu îl abordezi). Apoi nu mai rămâne decât să incluzi acele cuvinte cheie în articolele de pe blog, și să aduci trafic.
UN lucru importnat legat de traficul organic este acela că linkurile spre articolul tău trebuie să conțină cuvintele cheie sau o variație a cuvintelor cheie. Acest lucru pate fi puțin mai dificil de făcut, însă dacă vrie un blog de succes, ai de muncă la el.
Spre exemplu, dacă scrii despre “cum să crești iguane”, vei vrea să incluzi aceste cuvinte de 2-3 ori în textul articolului tău. Apoi, când vei pune articole pe alte site-uri care pun link către tine, vei vrea ca aacele site-uri să scrie ceva de genul:
iar pentru mai multe informații despre crescutul iguanelor te rog să vizitezi blogul meu.
Ai prins ideea, nu?

5. Obţine Linkuri De La Website-Urile Ce Au Ranking Ridicat

Aceste website-uri sunt foarte populare, spre exemplu Youtube sau Ezine Articles. Cele mai multe sunt site-uri de media, iar utilizatorii au control absolut asupra conţinutului website-ului. Acest lucru se întâmplă prin interacţiunea lor cu restul utilizatorilor şi schimbând conţinutul între ei.

6. Linkuri Directe Pe Forumuri Şi Bloguri

Poţi să comentezi pe forumuri sau bloguri care face parte din nişa ta de marketing, exact ca şi cum ai procedat în cazul marketingului articolelor, deci plasezi un link către website-ul tău în interiorul semnăturii tale.
Dacă vei încerca acest tip de abordare nu face în mod flagrant publicitate site-ului tău, oferă ceva folositor în acele postări / comentarii.
Lista modalităţilor de a atrage trafic este nesfârşită. Cele mai multe tipuri de generare a traficului gratuit au proiectat un serviciu plătit destinat pentru a te ajuta la economisirea timpului. Traficul gratuit este preferat pentru generarea de trafic pe termen lung.
Evident cel mai mare avantaj ale acestor metode de obţinere a traficului este gratuitatea. Însă spre deosebire de campaniile „adwords” implementarea acestora durează mult mai mult şi obţinerea rezultatelor nu va fi în mod instantaneu.

7. Nu Uita De Lista Ta De Email-Uri

Orice tip de tehnică de generare a traficului foloseşti este indicat să îţi creezi o listă cu email-urile potenţialilor clienţi. Poţi realiza acest lucru prin folosirea unei pagini ce are opţiunea de înregistrare, astfel vizitatorii îţi vor furniza adresa lor de email în schimbul unui „cadou” gratuit, precum este un carte online, un raport zilnic /saptamanal / lunar gratuit, un video etc.
Logica din spatele acestei tehnici este că dacă o persoană este interesată îndeajuns pentru a-ţi vizita website-ul, devind potenţiali clienţi şi ar putea (eventual) să îţi cumpere produsele. Dacă nu vei salva datele vizitatorilor tăi, nu vei avea posibilitatea de a intra în contact cu aceştia pe viitor şi astfel îi vei pierde.
După cum ai putut să vezi există un număr foarte mare de modalităţi de a obţine „turme” de vizitatori pe website-ul tau, atât contra cost cât şi gratuite. Unele sunt uşoare, unele au nevoie de eforturi susţinute dar care vor fi plătite în timp.
Nu te concentra doar pe un singur tip de metodă de generare a traficului.
Unele îţi vor aduce mai mult trafic decât altele, dar în final dacă vei avea moduri extrem de diversificate de a atrage vizitatorii chiar dacă una din ele va eşua vei avea altele care să recupereze pierderea. De asemenea unele metode precum este publicitatea va atrage trafic doar atât timp cât de te vei ocupa în permanenţă de ea, în timp ce altele precum este redactarea articolelor poate să atragă vizitatori pe o perioadă de timp susţinută.
Nu uita: traficul este doar o piesă a puzzle-ului ce îți poate aduce sume mari de bani pe Internet. Ca să faci acești bani, ai nevoie să pui la punct întregul sistem, și nu oricum. Piesele de puzzle, printre care și aceasta, trebuie să se potrivească.
Găsești toate piesele de puzzle ale unui blog de succes în pachetul Blogging de gherilă, fiecare piesă însoțită de explicații extrem de detaliate, urmate de exerciții practice.
Succes!
Awards












About the Author

Have a good day/night!

0 comments:

Please no spam! Remove comment!

WARNING !

This site does not host any media file or any other file which might be under the influence of copyright. The links on this site lead to other sites! Not responsible for accessing and downloading files from links that lead them! Accessing links on this site, and downloading files from these leading assume your responsibility !!!

Labels

Info Download Video Oameni Jocuri Amuzament Romania Muzica Torrent FileList.ro Hip-Hop Stiri LG YouTube Bani Imagini Bacau Hack Software 2014 Auto PC Fotbal 2012 AI DE PLM Rapperi Filme Made in Romania FOR LIFE Arta Internet Cocalari Telefoane Muzica Adevarata Trailer Windows Blogger Tehnologie Artisti Copiii Online Servicii Online Fashion Facebook NU in Romania America 2013 Muzica de kkT TV Vedete Culinar Picture of the Day Animale Poza Zilei RObotzi Pitzipoance Sport Bani Pe Net Loto 6/49 Monden Slots Games Pack Sezonul 4 Sezonul 1 Sezonul 2 2015 Filme XXX JapKa Politia Seriale Online Stiinta Tutorial Underground HH Evenimente EA Sports Europa Evenimente Bacău Negative Religia Album Android Bancuri Civilizatii Gangsta-Rap Istoria Planete Subtitrari Droguri Naturist Promovare HH Concert Google Masoneria Natura Scoala Sezonul 3 Apple Microsoft Politica Samsung Adolescenta Counter-Strike 1.6 Fructe Pronosticuri Romani au Talent Sex Sexy Toshiba Pariu cu Viata Tatuaje Templates China Update Anglia Manele Subway Pub Cultura FIFA 07 Online Inventie Made in China Realitatea Rock Serials Elevi Rusia Satana Simulator System Requirements Warcraft III: The Frozen Throne 2017 3D Audio Club Zebra Documentar DozaDeHas Franta Gadget HTML Italia Medicamente Mobile Poker Racing Rapper Cocalar Reclama Afaceri EA Mobile Interviu Motociclete SKIDROW Sistem de operare Tigari WWE .dll 2016 Alcool Asus BeatBox Bulgaria Cartea Recordurilor Cool Driver England Las Fierbinti Mac OS Maps Warcraft Mircea Badea The Stage Valentine’s Day AdSense Antarctica Avioane Balul Bobocilor Box Casa de Cultură Bacău Crack FIFA Farse FreeStyle Gameloft Gepex Park Germania PSP Rasta Razboi Statusuri Terorism Trafic de Acte Twerk Team Twitter Versuri Videochat WebDesign Zodii eMachines 2018 ACTA Anonymous Basket Bauturi Bere Biletul Zilei Camera ascunsa Club Kremlin Crestin-Ortodox Dancing Fonturi Glu Google+ Handbal Linux MPC Micron Rezumat Setari
Subscribe on : YouTube

Statistics

Blog Archives

Copyright ©

Copyright ©
Proudly Powered by JK07.