Ingrediente: 1 piept de pui, 1 ţelină mică, 1 sfeclă roşie mică, 1/2 grapefruit roz, 1/2 avocado, 2 linguri smântână; maioneză din 2 gălbenuşuri, 200 ml ulei, o linguriţă muştar, sare, piper şi zeamă de lămâie – după gust.
Preparare: Pieptul de pui se fierbe în apă cu sare, apoi se taie fâşii. Ţelina, sfecla şi avocado, curăţate şi spălate, se taie în beţişoare. Grapefruit-ul se curăţă de coajă şi de pieliţa albă. Se foloseşte numai pulpa tăiată în bucăţi mici. Separat, se prepară maioneza, iar la sfârşit i se adaugă smântâna. Se pune totul într-un bol, se adaugă maioneză, sare, piper şi se amestecă. Salata se va servi rece.
0 comments:
Please no spam! Remove comment!